Activiteiten

Onze vereniging heeft bijna 500 leden. De werkgroep Lezingen en Excursies probeert jaarlijks een afwisselend programma samen te stellen. De lezingen vinden plaats in de mooie ambiance van het knusse Theater Karroessel, waar we ook gebruik kunnen maken van het Kaféke. Voor de lezingen komen regelmatig thema’s voor het voetlicht waar ook een jubileum mee samen gaat. Soms maken we over dat onderwerp ook een expositie opgesteld in onze lokalen. Al jaren wordt de vitrine van het pand van voormalig Boekhandel Spanjaard, Markt 50, hiervoor beschikbaar gesteld.

Door Geleense verenigingen en bedrijven worden we ook benaderd met het verzoek om dia- en/of filmpresentaties op locatie te organiseren.

Ook organisaties uit de Geleense wijken vragen onze medewerking om deel te nemen aan braderieën, dag van de wijk of jubilea.

Voor mogelijkheden mail naar: info@heemkunde-geleen.nl