In 2020 organiseren wij de volgende activiteiten:

• 7 april: laatste dag intekenen op fotoboek. Alle info op www.heemkunde-geleen.nl/wordpress/fotoboek/
  • 25 april: Excursie Savelbergmuseum en Moederhuis, Heerlen, 13.00 uur. GEANNULEERD, nieuwe datum 19 september
  • 2 mei: Presentatie Fotoboek “Geleen zoals het vroeger was, deel 2”, 11.00 uur. ONDER VOORBEHOUD
  • 27 april: Koningsmarkt, Geleen Centrum GEANNULEERD
  • 5 mei: Expositie Nederland 75 jaar bevrijd, in samenwerking met Oranjevereniging Geleen en Centrummanagement Geleen. GANNULEERD
  • 2 juni: Rondleiding Oud Geleen*, Ad Hoogenboom en Ton Alers, 14.00 uur.
  • 3 juni: Rondleiding Oud Geleen*, Ad Hoogenboom en Ton Alers, 19.00 uur.
  • 30 augustus: Graaf Arnold V Huyn van Geleen 400ste geboortedag, Biesenhof, Biesenweg 1, Geleen. GEANNULEERD
  • 30 augustus: Historische markt, Biesenhof, Biesenweg 1, Geleen. GEANNULEERD
  • 12 en 13 september: Open monumentendagen Sittard, Geleen en Born met als thema “Leermonument”.
  • 19 september (nieuwe datum): Excursie Savelbergmuseum en Moederhuis, Heerlen, 13.00 uur.
  • november: Presentatie van het greun beukske.
  • 17 december: Lezing Aankondiging door Minister van Economische zaken Dhr. Joop den Uyl in 1965 door Walter Buskens

Plannen voor 2020, (nieuwe) datum niet bekend:

• Jaarvergadering.
  • Aansluitend aan de jaarvergadering presenteert Pierre Vossen een selectie van de foto-aanwinsten van 2019, ook voor niet leden toegankelijk.
  • Expositie “Geleners en de Staatsmijn Maurits” in voorbereiding
  • Overzichtstentoonstelling van Geleense (amateur) kunstschilders

Plannen voor 2021, (nieuwe) datum niet bekend:

• Graaf Arnold V Huyn van Geleen 400e/ 401e geboortedag, Biesenhof, Biesenweg 1, Geleen.
  • Historische markt, Biesenhof, Biesenweg 1, Geleen.

*Rondleiding Oud Geleen: Bij voldoende deelname (en maximaal 20 pers.) worden op dinsdag 2 juni om 14.00 uur en op woensdag 3 juni om 19.00 uur door Ad Hoogenboom samen met Ton Alers een rondleiding door Oud Geleen (dus ook in de kerk) verzorgt, waarvoor iedereen zich kan aanmelden bij Ad Hoogenboom email ad.hoogenboom@ziggo.nl of telefoon 06-25 02 38 99 o.v.v. naam en aantal personen.
Kosten zijn € 4,00 incl. een glaasje Geleense wijn.

Volg ons ook hier op Facebook.