Fotoboek

Fotoboeken Geleen zoals het vroeger was
deel 1 en/ of 2

In ons veertigjarig bestaan heeft Heemkundevereniging Geleen heel veel foto’s verzameld en voor dit boek is een keuze gemaakt uit bijzondere exemplaren. Alle wijken van Geleen komen aan bod, maar er worden ook afbeeldingen van personen, families en verenigingen afgedrukt. Het omvat 144 pagina’s met meer dan 300 foto’s, waarvan een groot deel niet eerder gepubliceerd is. Om de geschiedenis van de foto of de plaats waar deze gemaakt is beter te belichten worden ze voorzien van een uitgebreide begeleidende tekst.

Leuke tip als cadeau voor een familielid of kennis die vanuit Geleen naar elders is verhuisd. Ook een leuk geschenk voor Vaderdag

Na het grote succes van deel 1 in deze serie is op 2 mei 2020 een nieuwe editie van het fotoboek “Geleen zoals het vroeger was”, deel 2 verschenen. Het boekwerk is weer samengesteld en geschreven door Pierre Vossen, Ad Hoogenboom en Hub Kitzen. Het wordt weer uitgebracht door Heemkundevereniging Geleen in samenwerking met Stichting Cultuur-Historische Uitgaven Geleen (SCHUG).

Geleen zoals het vroeger was, deel 1 is in de HERDRUK
Zaterdag 13 juni zijn we van 9.30-12.00 uur extra geopend om de bestelde fotoboeken af te halen.

Bestellen, afhalen en kopen bij HVG:
Op zaterdag 13 juni kunnen de boeken “Geleen, zoals het vroeger was” deel 1 en 2 worden afgehaald bij Heemkundevereniging Geleen, Jupiterstraat 35, 6161XD Geleen. U kunt daar op die dag terecht tussen 9.30 en 14.00 uur. Ook kunt u boeken ophalen op onze reguliere openingen op maandag en donderdag van 14.00 tot 16.30 uur, dinsdag tussen 19.00 en 20.00 uur en de eerste zaterdag van de maand tussen 9.30 en 12.00 uur. Er kan alleen contant betaald worden (geen pinnen). Ook hier geldt uitdrukkelijk de 1,5 meter afstand. Voor nadere afspraken fotoboek@heemkunde-geleen.nl of Ad Hoogenboom 06-25 02 38 99.

De fotoboeken deel 1 en/ of deel 2 zijn nog beschikbaar (€ 19,95 per stuk, zolang de voorraad strekt) en op elk adres in Nederland te bezorgen. Bestellen? Vul dan je gegevens in onderstaand formulier in.

Bezorgen buiten Nederland, vraag de prijs op door een mail te sturen naar fotoboek@heemkunde-geleen.nl.

Het verschuldigde bedrag dient gelijktijdig te worden overgemaakt op bankrekening NL44 INGB 0001238985 t.n.v. Heemkundevereniging Geleen, met vermelding van naam, postcode en huisnummer.

De fotoboek deel 2 wordt zolang de voorraad strekt op onderstaande adressen in de wijken en in Sittard à € 19,95 verkocht bij:
– Borée, Bloemenmarkt 35, Geleen
– Bruna, Markt 108, Geleen
– Dit & Dat, Zuidhof 23-24, Geleen
– Boekhandel Krings, Brandstraat 23, Sittard

De fotoboeken die bij de boekwinkels zijn besteld, moeten daar ook worden afgehaald.