Fotoboek

Fotoboek Geleen zoals het vroeger was, deel 2

Na het grote succes van deel 1 in deze serie verschijnt op 2 mei 2020 een nieuwe editie van het fotoboek over het Geleen van vroeger, “Geleen zoals het vroeger was”, deel 2. Het boekwerk is weer samengesteld en geschreven door Pierre Vossen, Ad Hoogenboom en Hub Kitzen. Het wordt uitgebracht door Heemkundevereniging Geleen in samenwerking met Stichting Cultuur-Historische Uitgaven Geleen (SCHUG).

In ons veertigjarig bestaan heeft Heemkundevereniging Geleen heel veel foto’s verzameld en voor dit boek is een keuze gemaakt uit bijzondere exemplaren. Alle wijken van Geleen komen aan bod, maar er worden ook afbeeldingen van personen, families en verenigingen afgedrukt. Het omvat 144 pagina’s met meer dan 300 foto’s, waarvan een groot deel niet eerder gepubliceerd is. Om de geschiedenis van de foto of de plaats waar deze gemaakt is beter te belichten worden ze voorzien van een uitgebreide begeleidende tekst.

Leuke tip: als cadeau voor een familielid of kennis die vanuit Geleen naar elders is verhuisd.

Intekenen kan tot en met 7 april 2020 voor € 17,95 op onderstaande voorverkoopadressen:
– Borée, Bloemenmarkt 35, Geleen
– Bruna, Markt 108, Geleen
– Cartridge navulstation, Stationsplein 2, Geleen
– Dit & Dat, Zuidhof 23-24, Geleen

Direct bestellen? Vul onderstaande gegevens in.
Intekenen kan tot en met 7 april 2020 voor € 17,95. Daarna € 19,95 (beperkte oplage). Eventuele verzendkosten bedragen € 4,75.

Het verschuldigde bedrag dient gelijktijdig te worden overgemaakt op bankrekening NL44 INGB 0001238985 t.n.v. Heemkundevereniging Geleen, met vermelding van naam en postcode.