Rondwandeling in Oud-Geleen (Stil.de)

Vanwege het grote succes in september 2018 brengt Hoge Fronten/Lieke Benders opnieuw STIL.de rondwandeling naar Oud-Geleen. Deze unieke combinatie tussen een wandeling, hoorspel, theaterstuk, rondleiding en ontdekkingstocht is een must-see voor iedereen die van Oud-Geleen houdt óf er nog nooit geweest is.

STIL.de rondwandeling (reprise)

Hoge Fronten – STIL. de rondwandeling – Oud-Geleen – september 2018

Het is een goed bewaard geheim: Oud-Geleen. En eerlijk is eerlijk, als Oud-Geleen in Noord-Frankrijk had gelegen was het overspoeld geweest met toeristen, stonden de parkeerplaatsen vol touringcars en struikelde je over de molentjes met ansichtkaarten. Het pittoreske en rustige Oud-Geleen heeft een rijke geschiedenis, maar wie en wat bezielt deze plek nu? Wij bieden u een andere blik op Oud-Geleen. Wij leggen haar ziel bloot. Wandel met ons mee. In deze theatrale ode aan Oud-Geleen.

Speeldata:

Zaterdag 13 april 13.00 en 15.00 uur

Zondag 14 april 13.00 en 15.00 uur

Vertrek- en eindpunt: standbeeld De Schut, de Peschstraat 50, Oud-Geleen

Duur: 1 uur

Prijs: € 12,50 euro incl. consumptie

STIL.de rondwandeling is een initiatief van theatermaker Lieke Benders en onderdeel van het unieke project STIL. Vanuit Klooster Wittem en STIL.het lab onderzoekt zij samen met haar team vier jaar lang het belang van stilte en stilstaan in een steeds maar roerigere maatschappij. Deze bevindingen worden getoond en gespeeld op verschillende plekken in Nederland en België en groeien in 2020 uit tot één groot reizend museum. Voor meer informatie ga naar https://hogefronten.nl of neem contact op met Tessa Reijnders via publiciteit@hogefronten.nl of +31(0)610202779

STIL. de rondwandeling is een coproductie met De Domijnen. Mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten, Provincie Limburg, Gemeente Maastricht, Bankgiro Loterij Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg, VSB Fonds, Klooster Wittem en C-TAKT (BE.)