Historische stickers sparen

Vanmiddag is het eerste exemplaar van het “historisch verzamelalbum Sittard Geleen en Born” uitgereikt aan Burgemeester Hans Verheijen.

De unieke geschiedenis van Sittard-Geleen-Born is in een oplage van 35.000 stuks in full-colour gedrukt. Het boek telt 72 in hardcover gebonden pagina’s. Hierin kunnen vanaf 7 september tot en met 1 november de 264 historische stickers verzameld worden.

Hieraan is meegewerkt door Heemkundevereniging Geleen, Stichting Sittards Verleden, Heemkunde Bicht en het Erfgoedcentrum De Domijnen. 

Dit is de aftrap om in 8 weken de 264 stickers te verzamelen bij alle zes de Jumbo Supermarkten in onze gemeente. In Geleen vind je de Jumbo Penders op de Bloemenmarkt 32/ Lindenheuvel en Jumbo Supermarkt Heubel aan de Pastoor Vonckenstraat 5-9 in Oud-Geleen. Bij € 10,00 aan boodschappen krijg je 4 stickers gratis. Op het einde van de actie wordt er een ruildag georganiseerd. Hiervan brengen we jullie zeker op de hoogte.

HVG dankt fotoman Pierre Vossen voor de Geleense bijdrage aan het verzamelalbum.