Groepsbezoek

Nostalgisch Heemkunde-arrangement

In en rond ons gebouw is nu van alles te zien en te beleven. Zo kan je een bezoek brengen aan onze speciale Heemelrijk Tuin Jupiter en/of onze expositielokalen. In “’t Zölderke” (met airco) verzorgen wij historische en nostalgische presentaties over Geleen. Het gebouw voldoet aan de voorzieningseisen die je ervan mag verwachten. Zo is er nu een mivatoilet, traplift, luchtafzuiging en airco.

De tuin staat vol met bomen en planten met vruchten en kruiden uit eigen streek. Dat varieert van kruiden van de “kroedwösj”, geneeskrachtige kruiden, veldgewassen als vlas, vruchten voor de vlaai, kruiden voor sterke drank en bier en nog veel  meer. Vanaf het nieuw aangelegde verhoogde terras is dat alles fraai te overzien.

Op verzoek verzorgen wij hier voor groepen koffie met vla, maar dat kan ook op ons tuinterras. Bovendien kunt u bij ons genieten van bier, wijn en frisdrank. Uiteraard kun je bij ons ook de Geleense bieren krijgen van brouwerij Logister. De hop van de “Gelaense Gallier” groeit in onze tuin. De mogelijkheden zijn legio.

Dit alles kan gecombineerd worden in een arrangement op maat. Neem voor info contact op met Ad Raven 06 – 5028 7847.